Popkorn Tajm

Često postavljena pitanja

Ima li virusa i da li je gledanje filmova “sigurno”?

Jednostavno nemojte skidati nikakve aplikacije i sl. www.popkorntajm.com je 100% “čista” web stranica bez malwarea i virusa. Skeniranje uvek mozete izvršiti klikom ovde. Mi nemamo kontrolu nad oglasima na video plejeru.

Film ne radi, misli se na error 503 da je obrisan ili ne ispravan link?

Ako film ne radi ili je obrisan zbog dmca prijavite nam na časkanju ili facebook stranici pa cemo ispraviti u toku dana.

Film ne radi na smartTV-u?

Film radi ako na smart TV-u imate instaliran Chrome pretraživač, drugi neće moći.

Ne radi mi play kada kliknem na film?

Pokusajte da kliknete više puta na play ili vam pretraživač nije uredu (preporučujemo chrome, mozila, opera).

Kada će biti film popravljen? ako sam trazio već danas?

Admin nije tu preko dana zbog privatnog posla koji ima s toga nije u mogućnosti da popravi ali biće sredjeno kad stigne kući. nije potrebno više puta da pitate za jedan te isti.

Da li je potrebna registracija?

Ne, nije potrebna nikakva registracija niti prijava na web stranici da bi gledali filmove besplatno i online sa prevodom. Naša usluga je besplatna i uvijek ćete moći pristupiti sadržaju bez registracije u samo par klikova!

Ne možete pronaći traženi film?

Da pronađete film koristite formu za pretragu koja se nalazi u gornjem desnom uglu stranice. Ukoliko u rezultatima pretrage nema traženog filma pošaljite Zahtev za film i mi ćemo se potruditi u najkraćem mogućem roku dodati traženi naslov u našu bazu.

Film se samo učitava, zašto se ne može pokrenuti?

Molimo pokušajte obrisati keš memoriju iz browsera. Dosta filmova ima više od jednog izvora (plejera), pokušajte sledeći na listi. Ukoliko i dalje ne radi, preporučujemo da koristite Chrome browser za bolje performanse.

Kvalitet snimka nije ok, može li se postaviti novi HD video link?

Za nove filmove koji se trenutno prikazuju u kinima uglavnom prvo izlaze CAM i TS snimci koji su loše kvalitete. Kada se HD snimak pojavi automatski će biti podeljen u veoma kratkom roku na popkorntajm.com umjesto starog (lošeg, CAM) snimka.
Ukoliko je u pitanju film koji nije izašao ove godine i nema dostupan HD snimak, koristeći opciju “Prijavi grešku” prijavite “Loš kvalitet snimka”. Potrudićemo se za prijavljeni film postaviti full hd snimak ukoliko je dostupan.

Zašto film nema zvuk?

Verovatno je zvuk isključen na plejeru, proverite da li glasnoća video plelera isključen:
Ako i dalje nema zvuka, na stranici sa filmom koristi opciju “Prijavi grešku” > “Ne radi zvuk filma”, u kratkom roku ćemo proveriti i promeniti fajl ukoliko je potrebno.

Zašto film nema prevod?

Postoji i mali broj filmova koji (trenutno) nemaju dodane titlove. Reč je o filmovima koje su korisnici ove web stranice zahtevali pomoću forme predviđene za to – Zahtev za film, provjerite da titlovi nisu samo isključeni na plejeru.

Kako uključiti/isključiti titlove?

Uključivanje/isključivanje titlova vršite pomoću ikone koju ste vjerovatno već primetili na plejeru – [CC] (Closed Captioning). Možete izabrati neki od ponuđenih titlova koji su uglavnom pod oznakama ‘croatian’, ‘serbian’, ‘bosnian’ i uključiti prevod za film. Ako želite da isključite titlove izaberite empty [CC].
Po zadanim postavkama titlovi su uključeni za sve filmove, u retkim slučajevima je potrebno ručno izabrati titl.

Kako kontaktirati podršku?

Ukoliko imate pitanje na koje niste pronašli odgovor ovde, možete nam pisati na:
popkorntajm.kontakt@gmail.com

Comments are closed.